0 Läs mer >>
 



Mat för livet mässa i...

0 Läs mer >>
Jag har använt Risentas recept, men har  
ändrat lite.

Ingredienser (8 st):

4,5 dl Risenta rismjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk strösocker 
2 tsk vaniljsocker 
2 krm salt
75 g Carlshamns mjölkfria rumstempererat smör
6 st mjuka ekologiska torkade plommon (i småbitar)
1 dl Rice Dream risgrädde
1 dl Rice Dream rismjölk

GÖR SÅ HÄR:

Värm ugnen till 225 grader. Mixa samman rismjöl, bakpulver, socker och salt med det mjuka mjölkfria smöret, antingen i matberedare  eller för hand. Hacka plommonen. Tillsätt rismjölk, risgrädde och plommon och mixa ihop allt till en kladdig deg. Klicka ut åtta scones på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 10-15 minuter.







Glutenfri mjölkfri pl...