0 Läs mer >>


Som jag skrev i tidigare inlägg, jag brukar använda jasminris när jag lagar den.
Jag kokar riset som vanligt i vatten. När den är nästan klar häler över kokosdryck från Gogreen, vaniljsocker, ekologisk vaniljpulver, kanel och ca 50gram Carlhamns mjölkfritt margarin.
Kokar ihop tills den blir tjockare, men ändå lite "vattnig" då den kommer att suga åt sig)
Servera med kanel och florsocker, sylt eller Oboy( jo hos oss äter man så😄)

Mjölkfri risgrynsgröt...

0 Läs mer >>
Det var ett tag sedan jag har varit inne då jag har inte mått så bra och orkade inte, men nu har jag lite tips här
Lunchen var idag senapskyckling i kokosgrädde med jasminris.
Bär jag gör ris då brukar jag koka mycket mer för att på hälften gör jag tomtegröt eller risgrynsgröt av. Vi tycker att det blir godare om vi gör med jasminris istället av grötris. Prova gärna😊
Här kommer recept på båda rätten.

Senapskyckling i kokosgrädde:
1 kg kycklingfilé i småbitar 
2 msk ekologisk kallpressade rapsolja
2 tsk curry
Ca 2 dl Johnnys söt stark senap
Lite salt, peppar
1 burk Ekologisk kokosgrädde 

Tillagning: stek kycklingen i oljan, krydda med salt och peppar. När dem är väl stekta häll över resten av ingredienserna och koka ihop tills man får lite tjockare sås.
Servera med pasta eller ris och sallad.


Senapskyckling i koko...