0 Läs mer >>
Savannah och jag gjorde köttfärspiroger igår.
Dom var fina och konsistensen var bra, men smakade för mkt olivolja enligt henne(och även mig) så jag måste ändra på det i receptet men jag kommer ändå att skriva ner receptet senare idag så jag inte glömmer hur jag gjorde sen kommer jag ändra i samma inlägget när jag har testat att föra annorlunda.
Här kommer receptet till pirogerna men som sagt jag smakade för mkt olja så jag kommer att göra om och då ändrar jag receptet här.

4,5 dl Mixwell glutenfri mjölblandning+lite till 
2,5 dl Doves farm glutenfri mjöl
2 msk Fiberhusk 
4 tsk bakpulver 
1 tsk salt
2 dl olivolja (smakade för mkt olja)
Ca 500g blandfärs 
1 finhackad gul lök
2 st finrivna morötter
Salt, vitlökspeppar, lite kalvfond, ca 2-3 msk sweet chili sås, lite syrap

Baka 225grader i ca 20 minuter






Äggfria glutenfria Kö...