Glutenfri äggfri mjölkfri kladdig kladdkaka


DEN här kakan var faktiskt hittills den godaste. Inga eftersmak, kladdig och inte torr så jag kan rekommendera varmt! 

Ingredienser:
150g mjölkfritt smör(tex carlshamns)
3 dl strösocker 
3 dl Finax mjölmix(orange)
4 msk ljus sirap
1 dl kakao
1 krm bakpulver 
1 tsk vaniljsocker 
1,5 dl risgrädde(RiceDream)

Smöra med mjölkfritt smör och bröa med kokosflingor!
Sedan baka i nedre delen av ugnen 175 grader i ca 25-30 minuter.
Servera gärna med risgrädde (tex sojatoo) och färska bär.

Kommentarer:

1 kristina:

skriven

Gjord fast skulle jag inte smällt smöret ???! rinner förtfarande efter 30 min i ugnen bättre bak beskrivning hade varit kul gäster om en timme och inte mer risgrädde !

Svar: Jag gjorde precis som jag beskrev och resultatet blev som det ser ut på bilden. Baka lite längre bara i så fall!! Glöm inte att det blir tjockare när det stelnar!!! Hoppas att det blir bra!!
Brigitta

Kommentera här: