Ingredienser:
2 ½ dl strösocker
4 dl Lailas gula glutenfri mjöl
1 krm salt
2 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
0,5-1 tsk kanel
4 dl Lailas gula glutenfri mjöl
1 krm salt
2 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
0,5-1 tsk kanel
2 st mogna bananer
1 dl RiceDream rismjölk
1 tsk äppelcider vinäger
1 dl solrosolja
1 dl äppelmos
Kokos+mjölkfritt smör för att smöra och "bröa" formen
Smörj och "bröa" formen (18-22 cm form) och värm ugnen till 175°C.
Blanda socker, glutenfri mjöl, salt, bikarbonat, bakpulver och kanel. Mosa bananerna, och rör ned dom med rismjölk, vinäger olja och äppelmos i dom torra ingredienserna. Vispa snabbt ihop tills smeten är slät. Häll ner i formen och grädda mitt i ugnen i ca 50 minuter. Testa med en provsticka som ska komma ut ren.
1 dl RiceDream rismjölk
1 tsk äppelcider vinäger
1 dl solrosolja
1 dl äppelmos
Kokos+mjölkfritt smör för att smöra och "bröa" formen
Smörj och "bröa" formen (18-22 cm form) och värm ugnen till 175°C.
Blanda socker, glutenfri mjöl, salt, bikarbonat, bakpulver och kanel. Mosa bananerna, och rör ned dom med rismjölk, vinäger olja och äppelmos i dom torra ingredienserna. Vispa snabbt ihop tills smeten är slät. Häll ner i formen och grädda mitt i ugnen i ca 50 minuter. Testa med en provsticka som ska komma ut ren.

