Senapskyckling i kokosgrädde med ris

Det var ett tag sedan jag har varit inne då jag har inte mått så bra och orkade inte, men nu har jag lite tips här
Lunchen var idag senapskyckling i kokosgrädde med jasminris.
Bär jag gör ris då brukar jag koka mycket mer för att på hälften gör jag tomtegröt eller risgrynsgröt av. Vi tycker att det blir godare om vi gör med jasminris istället av grötris. Prova gärna😊
Här kommer recept på båda rätten.
Senapskyckling i kokosgrädde:
1 kg kycklingfilé i småbitar
2 msk ekologisk kallpressade rapsolja
2 tsk curry
Ca 2 dl Johnnys söt stark senap
Lite salt, peppar
1 burk Ekologisk kokosgrädde
Tillagning: stek kycklingen i oljan, krydda med salt och peppar. När dem är väl stekta häll över resten av ingredienserna och koka ihop tills man får lite tjockare sås.
Servera med pasta eller ris och sallad.